Thursday, March 24, 2011

:: Tak Bayar Pinjaman Pendidikan, Nama Boleh Masuk CTOS ::

Percaya atau tidak ?? Kalau kamu semua ada buat pinjaman untuk belajar dan enggan bayar, nama kamu boleh di CTOS kan..?? benda nie kamu semua WAJIB percaya. sebabnya, ada sorang customer aku nie, nak beli barang secara ansuran. standard la kan, kena la cek nama kat CTOS. for the first time, aku jumpa Ctos report yang macam nie ..

so, kepada sesiapa yang ada hutang ngan badan² macam nie, jangan ingat nama kamu tak boleh disenaraihitam hokey.. macam iklan PTPTN.. " hidup mesti mengenang jasa" . sekian.

Te Amo