Tuesday, August 7, 2012

:: Terima Kasih ::

Pejam celik Pejam celik dah lebih 2 minggu kita berpuasa kan? semakin hampir kita nak menyambut hari raya. dan semakin hampir juga kita bakal meninggalkan bulan Ramadan yang penuh Berkat ini. mungkin agak terlambat, tapi nak wish jugak kepada semua pembaca blog i, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan. Semoga Bulan Ramadhan pada kali ini, membawa lebih 1001 kebaikkan kepada kita. Amin.

Pejam celik pejam celik jugak, follower blog i nak dah pun mencecah 31 orang. Waaaaahhhhhh seronoknya.  terima kasih awak awak dan awak, yang sudi menjadi follower i. terima kasih sebab membaca bebelan i. terima kasih jugak kepada mereka yang sudi meninggalkan komen² dan juga pertanyaan...


so, mengenang kebaikkan korang, i hadiahkan coklat ini untuk korang. Harap sudi² la menjamah mata yeeee... heheeeee


Aduuuhhhh sedapnyeee!!

kalau ada blog² makanan yang best² boleh la share ngan i ekkkk...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*