Thursday, December 23, 2010

:: Year End Sales [ Y.E.S ]

 sedar tak sedar skarang dah nak sampai hujung tahun kan..
kebanyakan shopping complex akan buat sales.. giler-giler sales.. nasib baik la bonus tak kuar lagi. kalau dah kuar memang aku berumahtangga kat shopping complex.. hehehee..

tpi story kat cni bukan nak cerita pasal promosi kat shopping complex ek.. tapi promosi kat satu kedai nie.. warna tema hitam merah!! hehee.. cantikkk OOoooOO!! keihekehh.. kat mane tempat tue..
so kepada sesiapa yang duk kat area pasir gudang, leh datang kat tempat nie :

KK ELECTRONICS SDN BHD
31, Jalan Perdagangan Damai, 
Bandar Baru Nusa Damai,
81700 Pasir Gudang, Johor
TEL : 07-256 1720

promosi start 24 Disember 2010 - 2 Jan 2011 [ 10.30 am - 10.30 pm ]
promosi ape benda alah nie ?????
keihekeihh..
kat cni dia orang jual barang2 elektrik.. so sesiapa nak cari , mesin basuh, peti ais,TV LED barang perkakasan dapur, barang2 audio even perabot yang terbaru, ataupun nak tgk movie 3D percuma bleh datang kat tmpt nie....



okey.!! selamat membeli belah!

Peace!
sayang kamu semua!