Tuesday, April 26, 2016

I AM BACK !

Assalamualaikum...........
haiii!! *lambai-lambai tangan**
ada yang rindu kite tak??

perhh begitu lama meninggalkan blog ni, dah berkali-kali kite klik kat new post, tapi tak tertulis².. padahal terlalu banyak benda kite nak cerita!

dah tak menyangka² begitu ramai yang tinggalkan komen.. lebih² lagi berkenaan anak angkat!.. yess! kite dah jawab semua soalan awak semua!!

sebahagian komen kite dah reply kesemua!!


Terima kasih tak terhingga kerana masih lagi sudi jenguk² rumah kite yang takde update ape².. harap² lepas ni kite jadi rajin yang amat sgt untuk update .. kerana banyak benda kite nak share ngan awak semua!!

ini wajah terbaru.. 36 Tahun tahun ni.. dah banyak kedut.. "apartment" bertengkat².. hehehe



No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*