Saturday, November 15, 2014

Testimonial - Ibarat Kawan Karib, Herbal Blend Dari Shaklee dan Nur Airis Qisya

Assalamualaikum..................
haiii awak awak awak semua!!! Sihat tak? udara lembab la nie kan, baik jaga kesihatan awak awak awak semua yea.... bila hujang² macam ni, selsema demam memang suka sangat singgah dekat badan orang yang antibodi dia lemah.

bercerita pasal antibodi lemah ni kan, nak cerita pasal Nur Airis Qisya ni. Bila udara sejuk mcm sekarang ni, kita boleh jimatkan bil elektrik sebab penggunaan air cond itu kurang. betul kan? tapi kannnnnnnn............. anak dara sorang ni, tak tahu lah nak cakap ape kategori kulit dia tauuu.... Tidur mesti nak air cond. kalau takde air cond pun kan, bagi kipas khas untuk dia. ^___^. kite menggigil kesejukkan, dia relex je tidur.. bertambah lena bila pasang air cond.

waktu hujan-hujan macam ni pun tidur nak kena pasang air cond. kalau tak pasang air cond kan, badan dia akan tumbuh ruam. biji² kecik dekat belakang badan dia. tempat lain jarang kena. dah ler tidur pusing 360 darjah. ingat tilam tu dia sorang yang punya. bila kite terjaga nak ubah kedudukan dia, kepala dia basah, kalau tidur tak bukak air cond.

Nangis ler tiap² bulan bayar bil electric tau... Tapi nasib baik lah, dekat rumah kita standby cream serba guna dari Shaklee ni. Herbal Blend nama dia. sesuai sangat kalau sapu dekat kulit yang tumbuh ruam². orang² dewasa pun boleh guna.

selain daripada untuk ruam, boleh jugak sapu dekat kulit yang terkena gigitan nyamuk atau semut. tujuan adalah untuk mengurangkan rasa gatal, supaya tangan selalu mengaru.

Nampak tak tompok² merah dekat belakang badan budak ni. tu ruam kecik² sebab ibu dia tak pasang air cond malam,

Sehari selepas kite sapu cream Herbal Blend. Memang nampak perubahan. ruam² tu dah hilang! kite suka! kite Suka!

Ini la bentuk cream Herbal blend. Besar tau botol dia.. boleh tahan lama.
 Nak tahu ape khasiatnye Cream Herbal Blend ni? tunggu next entry yeee... Kite p study dulu...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*