Sunday, November 16, 2014

Herbal Blend Cream Shaklee

Semalam kite dah cerita pasal testimoni Baby airis yang gedik yang serasi dengan cream Herbal Blend kan.. hari ni kite nak cerita pasal tuan punya badan Herbal Blend Cream pulak. 

Herbal cream ini diperbuat daripada extrak tumbuhan seperti 

  • Sage - Merangsang pembaharuan sel kulit dan meningkatkan peredarab darah
  • Horse Chestnut - boleh mengilangkan tanda² kegelapan (dark circle) bawah mata dan bersifat anti radang
  • Yarrow
  • Rosmery
  • equisetum hyemale
  • coltsfoot
  • nettle
  • matricaria,
  • melissa officinalis
  • jagung
 krim ini telah di uji secara klinikal dapat melembutkan kulit yang kasar, merawat kulit pecah² pada  lutut, siku dan tumit kaki. selain daripada itu, jangan terkejut sebab krim ini boleh menururnkan suhu badan anak yang demam dengan menyapu krim ini diseluruh badan. InsyaAllah, suhu badan boleh reda.


Kalau terkena gigitan serangga seperti nyamuk boleh pun guna krim ini. kite memang guna cream ini bila baby airis terkena gigitan nyamuk, bila si abang terkena gigitan semut. memang cepat hilang, kurang rasa gatal dan kurang kesan / bekas kena gigit itu. Krim ini sangat² sesuai untuk mereka yang mengalami ekzema dan alliergik. Dah nama pun krim serbaguna kan. macam² boleh masalah kulit boleh consume krim ini. dan sangat disarankan sebagai salah satu barang keperluan untuk menyambut baby baru.

Sebotol krim ini boleh tahan lama. macam kite, 1 botol dah comsume hampir 9 bulan krim ini. sangat jimat. harga pun murah RM 27.50. aje.... (kalau nak harga istimewa boleh calling² kite).


Botol besar tau! 113g boleh tahan lebih dari 9 bulan (ikut pada pengunaan)

UNTUK PERTANYAAN DAN PEMBELIAN

Whatsapp : 0127520396 (eita)
facebook : rozietaraffar 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*