Tuesday, September 30, 2014

Cottage Spices Nyonya Restaurant

Assalamualaikum.............................
Hari ni kite nak cerita dekat awak semua pasal Asam pedas! En suami kite memang suka sangat makan asam pedas ni. Isterinya pulak, takde la terro sangat masak asam pedas ni, bukan masak asam pedas je tak terro, masak benda alah lain pun tak berapa pro.. kahkahkahh!!

Suatu hari tu, kite ngan dia pergi Seremban. balik dari seremban tu, kite paksa dia singgah melaka. tekak ni teringin sangat nak makan asam pedas melaka. jengah² dekat belog orang, mereka kata asam pedas Melaka ni kemain sedapnya.

En suami pilih Cottage Spices Nyonya Restaurant. Dia kata asam pedas sini sedap, sebab dia pernah makan dengan Bos. ye lahh, dia memang selalu makan sesedap bila outstation. jeles!!

Makanan dekat sini memang sedap, kite order Kangkung Belacan, Asam Pedas Ikan.. Asam Pedas Melaka memang SEDAP nak arwahhh.... heheeeee !!

Alamat restoren ini :
Jalan Merdeka,
Taman Melaka Raya, 75000 Melaka
Tel : 06-283  5040

Antara Menu yang ada dekat sini..
Recommanded  SEMUA !!

Ini Asam Pedas Melaka.. Ikan ape kite tak tahu... ^__^

Kangkong Goreng Belacan dia memang sedap.. 

Ais Asam Boi.. Menu Makan Tengah hari kami

P/s : Bercerita pasal makanan nie.... berkocak perut kebulur.. hahahahah !! kite nak makan dulu la... kbaii


No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*