Monday, April 7, 2014

Musin Bunga 'Sakura' Di Johor

Haiiiiiiii.........................................
Assalamualaikum..............................

hahaha! kemain lama menghilang kan? ada sesiapa tak rindu kite? keihkehkheh... walaupun dah lama tak update ape² dekat blog ni, tapi masih ada orang jengah² rumah kite nie.. terima kasih tak terhingga kepada awak² semua. semoga apa yang ada dalam blog kite nie boleh memberikan informasi yang berguna kepada awak² semua!

sebagai entry pertama pada tahun ini, kite nak tunjuk kat awak² semua, permandangan yang cukup indah dekat Malaysia ni. bagaikan fenomena pulak! kehadiran bunga ala² sakura ni, memang cantik yang amat sangat. 

kalau lalu jalan yang ada banyak pokok bunga ni, feel mcm dekat luar negara. umpama musim luruh! mood gembira je nak pergi kerja sebab lalu di sepanjang jalan yang dipenuhi dengan bunga-bungaan!








P/S : Cantik kan? ada rasa mcm duk jepun! heheee

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*