Wednesday, October 23, 2013

Ulangtahun perkahwinan ke 3

Alhamdulillah, Semalam merupakan ulangtahun perkahwinan i dengan suami yang ke 3. Sepanjang 3 tahun kawin nie, banyak cabarannya. Pernah terbaca, bahawa 5 tahun pertama nie merupakan waktu yang sukar dalam perkahwinan. Memang i akui, banyak benda yang berlaku, banyak benda yang kami berselisih faham, banyak benda yang kami anggap perkara remah sedangkan satu pihak lagi anggap ia adalah perkara penting. Bab gaduh tu memang selalu. hahaaa! i memang kaki gaduh! Tapi nasib baik suami bukan jenis kaki gaduh.  Tapi kadang² bila dah lama tak gaduh, dia pulak yang cara bahan untuk gaduh. 

Apa pun, i harap perkahwinan nie berpanjangan hendaknya. Bertambah bahagia dengan kehadiran baby girl tak lama lagi. heheh! biarlah orang kata anak berderet. i tak kisah! yang penting, kami bahagia!


Hadiah kejutan daripada suami, siap pakai posmen hantar dekat tempat kerja i. Thanks Sayang!!  sepanjang 3 tahun nie, dia tak pernah lupa tarikh ni. heheee

2 comments:

  1. romantiknye en.suami yek..
    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..... romantik kannn! Syukur Alhamdulillah!

      Delete

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*