Friday, September 27, 2013

Semakin ramai yang Berani menghina Kami Warga JOHOR !

Assalamualaikum

I anak jati JOHOR. Lahir dekat Mersing, Johor. Mak Abah pun orang Johor. Suami pun orang Johor. Saya suka tinggal dekat Johor. Kurang Jem berbanding Kuala Lumpur walaupun KL lebih banyak tempat² shopping yang menarik huhuhu... 

Sejak akhir² ini, ramai manusia² yang iri hati dengan kami, warga Johor. kenapa ekk dia orang nie suka sangat dengki dengan kami semua? ape lah salah kami ekkkk....

Mungkin dia orang nie nak famous! kalau kutuk² kan status dia orang cepat naik. cepat orang highlight, cepat orang share. Mungkin tu la gamaknye....

Tapi yang jadi tak sedapnya, sampaikan TMJ pun dia orang berani kutuk² .  Berani sungguh korang nie ekkk... Itu Tengku Mahkota Johor Kesayangan Kami tahuuu....

Apa² pun harapan i, orang yang suka kutuk² kami warga Johor, udah² la buat lawak... cukup² lah nak mengata kami semua. Tak pasal² korang dapat dosa free. Pastu tak pasal² orang mengeji korang, tak pasal² budak² Johor yang mulut jahat tu mendoakan yang tak baik untuk korang. Ye lahh.. kami pun manusia biasa jugak. Kalau kena Kutuk jeee.. mana kami semua tak hangit. Camne la tak mulut segelintir dari kami nie jadi jahat...

Harap² lepas nie, jangan cari publisiti murahan macam nie yeee.... 




Credit Saya Orang Johor Facebook

Saya sayang Johor selamanya... 

2 comments:

  1. rasanya sebab orang benci johor ni sebab johor negeri kedua paling happening lepas selangor, yang komen tu tengok sabah, kelate, ganu, bukan kita cakap, diorang yang revealkan diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kan....
      keyboard warrior sangat!!
      padahal ada yg menetap dan mencari makan dkt sini....
      itu pun masih tak bersyukur

      Delete

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*