Friday, August 23, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri

walaupun agak lambat, tapi i still nak ucapkan selamat menyambut hari raya kepada semua pembaca blog i nie. Mohon ampun dan maaf sekiranya selama i berblog nie, ada isu-isu yang berbangkit sehingga ada yang berkecil hati. sungguh i tak sengaja... hehehe

Sambutan Hari Raya tahun nie memang sangat meriah. Walaupun tiap² tahun kena beraya dekat rumah mak mertua. tapi kali nie amat meriah. Sebab mak mertua i masak nasi beriyani. hehee.. kalau tak asyik makan ketupat je kan. dah ler i nie tak berapa minat dengan ketupat nasi....

Pulak tu, bos suami sponser mercun! perhh malam raya tu memang kita orang kongker la satu taman dengan mercun. lagipun orang² taman kebanyakkan dah balik kampung. maka tinggal lah kita kita yang takde kampung nie berperang dengan mercun. heheheheee

dan yang paling syok nye tahun nie, suami beri duit raya! yeeehooo.. tahun pertama dia bagi duit raya. Temakasih bucuk! dan yang paling menyeronokkan, tahun nie, kami sekeluarga beraya dan bercuti makan angin! terima kasih bucuk sebab sponser hampir keseluruhan kos! sayang dia! muaaaah!











Tema Pink tahun nie yeeee.. baju ayah je tak tukar! recycle baju lama... Jimat!


No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*