Wednesday, July 31, 2013

Majlis Cabutan Bertuah

Bulan April hari tu, i ada war-warkan yang tempat kerja i ada buat promosi barangan Samsung dan akan mengadakan acara cabutan bertuah.. pada bulan Mei hari tu, maka berlangsunglah acara julung-julung kali diadakan oleh pihak syarikat. walaupun ada banyak kekurangan di sana sini, harap² semua pelanggan yang hadir dan pemenang cabutan bertuah tu, berpuas hati dan enjoy dengan makanan dan gelagat manusia-manusia yang hadir. Segala kekurangan akan diperbaiki pada masa akan datang.








































maaf ler, gambar bersepah dan tak ade caption nak letak.. dasar pemalas!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*