Friday, April 12, 2013

Paper Work Selepas Hari promosi

Entry sebelum ini, i ada cerita yang kedai tempat kerja i buat promosi untuk promote barang² samsung. Seronok tahu bila waktu promosi ini. Sebab ketika itu, kita orang tidak digalakkan buat paper work. jadinya i dan kengkawan semua bersidai dekat kaki lima kedai. Sementara tunggu customer datang, kami, ramai² pulun tengok maharajalawak jozan dekat Samsung LED 46". kahakhhakhh! nasib baik bos kali ini agak sporting. terima kasih bos!

Bila habis promosi ni, yang buat i pening kepala adalah paperwork! menimbun-nimbun. itu pun i dah ada settlekan sebahagian semasa promosi. tak nak kumpul kerja terlalu lama. sambil² buat paperwork, sambil² update blog. hahaaaaa! lama bebenor tak dapat nak update blog. Al maklum aje la, kat rumah tak ada pc.. hehehehehe!


Banyak benda nak cerita kat korang ni, terutamanya pasal anak angkat! keputusan permohonan anak angkat i dah keluar tahu!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*