Friday, March 8, 2013

Terkejut tapi happy sangat!!

Adik! kiss ibu! chup! melekat bibir mungil tu kat pipi i... melekat skali dgn air liur yang masih sedap baunya.. hahaaa

wah! anak ibu dah pandai kiss la!! pasni kalau kakak sombong tak nak kiss ibu, adik aje la yg kiss ibu ekk ekk!!

perasaan bila anak kite pertama kali beri ciuman... emmm hanya Allah SWT sahaja yang tahu....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*