Wednesday, March 6, 2013

Dia sentiasa Batuk & Selsema

kesihatan muhammad Aufa amat tidak memuaskan sejak akhir2 ni.. semenjak pergi check up bulan december 2012 sehingga hari ni dia tak henti2 batuk dan selsema.. kesian anak i tahu.. tak selesa bila tgk hidung dia asyik ber air je...

2 minggu lepas, dia kena demam panas! 38.9 °c. tinggi sangat. bila demam macam ni, dia memang tak nak dgn orang lain. asyik nk melekat dkt badan i je.. manja la budak kecik ni..

semalam.. kena lg batuk dan selsema. tak sampai 2 minggu lagi dah kena semula. bila batuk dah ada bunyi kahak hari ni...

terbaca dekat blog abg ben. berkenaan si qhaliff yg kena selsema dan batuk. ada someone introducekan vapor balm dari 21st century. so, hari ni i pergi cari balm tu dekat farmasi. harga dia rm 9.00 je.

malam ni nak try letak dkt dada, belakang dan dahi. mudahan budak kecik ni lena tidurnya. lena jugaklah tidur ibu dia.. hahaaa.. Qadaq malam semalam yang kurang tidur...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*