Friday, February 15, 2013

Tahun Baru Cina 2013

cuti agak pendek pada tahun ni. bos i kemut sgt nak bagi cuti panjang2 mcm dulu.

tapi tak de maknanya kalau cuti panjang bila suami tak bercuti. kena standby je. so takde maknanya lah nak cuti keluar dari johor bahru ni.

kesudahannya, satu family pergi beraya dekat rumah bos suami.. first time ni g beraya pada tahun baru cina

yang seronoknya, i anak beranak dapat angpow! waaaweeee... seronok seronok seronok!

keseronokkan dapat angpow tu, kami bawa ke jusco tebrau! kite makan besar!! kesimpulan nya, walaupun tak dapat nak bercuti sakan seperti orang lain. tapi Alhamdulillah, i dikurniakan kegembiraan yang melimpah ruah ketika bersama anak2 i. tak kira di mana sekalipun

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*