Thursday, February 7, 2013

Magnum chocolate truffle

Kembang kuncup hidung bila tetiba suami dtg kedai bawak ais krim magnum. Chocolate truffle lagi. Dia tahu isteri dia memang giler chocolate. Hahaaa! Ni mesti kes nak pujuk i sebab merajuk tak dapat makan kfc mlm tadi..

Maybe dia tension tgk i muncung seribu dari mlm tadi.. Thanks bucuk! Hati dh cair mcm ais krim cair dlm mulut..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*