Thursday, February 7, 2013

Kita minum dulu...

Kalau kakak dia pegang botol susu. Dia pun mula sibuk nak capai voto susu kakak. Bising mulut nak minta botol pd mulut kakak. Kalau tak dapat. Menangis. Kalau dah dapat kakak dia pulak yg menangis. Kakak kan gembing!!

Budak aufa ni kalau dpt botol susu, dia suka sepah-sepahkan air susu dekat lantai, then dia tenyeh air susu tu dengan tangan..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*