Thursday, February 7, 2013

Kisah Apam Angry Bird

Permintan kakak, nak bawak apam angry bird pergi sekolah. Tapi malangnya, dah dua hari i cari tapi x jumpa. Semalam pg kat tmpat akak sorang orang ni, dia kata orang yang tukang buat tu tak hantar hari nie. Maka moyok la muka dia. I sogok dgn air rebina dan waffer dari gardenia , nasib baik mood dia okey lepas tu.

Hari ni, bangun je dari tido, dia dah tanya apam semalam. Hari ni pergi cari lagi. Tapi dah habis pulak. Haiyaaaa! Tak ada rezeki kakak la. Nak tak nak kena cari apam juga. Nasib baik jumpa apam yg biasa. Bila tunjuk dekat dia, senyum meleret!

Hai kakak! Nasib baik tak demand.sangat. Janji dapat apam...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*