Thursday, January 24, 2013

JB Burger Bakar Taman Kota Masai

Akhirnya dapat juga memenuhi keinginan untuk merasa kehebatan rasa burger bakar. Asyik menikmati keindahan gambar dia dekat facebook je kan... terliur tahu.... tapi sayangnya, warung burger bakar ni dah tutup. apa dahhh.. cepat sangat gulung tikar. mungkin kedudukannya yang tidak berapa nak stategik. tapi i rasa lah kan mungkin masa memasak yang mengambil yang terlalu lama. Ataupun memang orang kota masai yang jakun tak reti nak makan burger macam ni. tambahan pula, orang² taman nie tak berapa nak suka tunggu lama kot.. keihkehhh....

Tapi, Alhamdulliah sempat juga merasa 2 kali burger bakar. hehee... Alhamdulillah...!









skarang ni kalau nak rasa makan burger bakar kena travel jauh sikit... emmm!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*