Monday, September 24, 2012

:: Giveaway From Reenaonline

www.reenaonline.com

ini merupakan giveaway pertama yang i ambil bahagian. sebenarnya bukan tak nak joint giveaway² blog orang lain, tapi kebiasaannya tak berkesempatan nak joint. adakalanya terlepas due. hahaaa! mesti korang akan tanya, kenapa giveaway ni tertiba aje i ada kesempatan? sebabnya Hadiahnye! IKEA KATALOG 2013 kahkahkah...

i dan keluarga berkemungkinan akan ke IKEA pada Bulan Oktober ni, so dengan adanya katalog ni *kalau i menang la*, boleh la i usung ke IKEA nanti. Memandangkan i bukan jenis orang yang suka menjelajah setiap sudut tempat yang i pergi, so dengan katalog boleh la i terus je menuju ke tempat barang yang i nak beli tu.

i dan aim beberapa barang dari IKEA. memandangkan tak lama lagi durian runtuh untuk generasi ke-tiga felda akan diagihkan,boleh la i 'melekatkan' sesuatu dengan duit tu untuk dijadikan kenangan. hahahaaa! semoga Random Number generator tu baik hati memilih i. pilih la saye pilih la saye! ^__^

ini untuk Nur Iman Dania pada masa ini dan
Muhammad Aufa Tahqif   pada masa akan datang



ini untuk ibu nye

Masih ternanti² Ikea di Johor Bahru. 

1 comment:

  1. Thanks Eita, baru kesempatan nak check :) Kejap lagik aku umumkan pemenang. Good luck!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*