Sunday, July 8, 2012

:: Cerita Dania - Bakal Peserta MasterChef Junior ::

i memang minat tonton cerita yang berkenaan dengan makanan, seperti Chew.com, Masterchef, Buffetlicous di channel 5. banyak lagi la. asal ada cerita pasal makanan, memang favorite i. i selalu singgah blog yang ada cerita pasal makanan. lebih² lagi bila gambar makanan tu semua cantik² dan mengundang rasa lapar walaupun baru aje kejap tadi i makan. See! lahap betul kan i. tapi sekarang ni, rasa pening, bila perut dah maju kehadapan walhal takde baby pun melainkan lemak yang terkumpul. MasyaAllah.




bila i memasak kat dapur, Nur Iman Dania memang ringgan tulang. selalu membantu la sangat i buat kerja. kengkadang terjerit terpekik i bila barang masakan i bersepah kat lantai. pulak tu dia berani pegang pisau! waddduuhhhhh! kengkadang terlepas pandang jugak i dibuatnya.





semasa pergi Ikea ari tu, i terjumpa set dapur yang sangat comel. secomel Nur Iman Dania. terasa gatal aje tangan ni nak tenyek credit card. tapi nasib baik mas tu bucuk ada, kalau tak dah selamat set dapur tu kat rumah i. tapi ada baiknye jugak. kalau tidak dah sah² bulan ini, i pening kepala tengok amount dekat bil credit card i. boleh mengudang rasa marah! see! i memang suka marah walaupun itu silap i. T__T.


ini la set dapur yang i excited nak beli



Tak dapat beli, dpt gambar pun hokey la ek kakak!




Suka tau amik gambar konon² kandid.
Ikut Acu dia la nie!

Terasa terkilan sebab masih tak tak berkesempatan untuk menjamah Meatball ikea!

2 comments:

  1. comelnyeee dapur tuu. kenape tak beli? haiyaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. i cucuk² atm tu tak mo kuar la duit dia.. pinjam Atm Card U boleh? hahaa...

      lagipun Abg adi ada.. payah la nak beli barang² yang bukan² macam tu..

      Delete

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*