Friday, June 1, 2012

:: warkah berlagu pilu untuk anak beruang ::

untuk tatapan adik ku sayang, intan nazira binti isa...



jaga diri baik-baik di negeri orang. jaga tingkah laku, tolong jangan gedik-gedik sangat.

Jangan mudah percayakan senior-senior lelaki. mereka memang sukakan budak-budak perempuan freshie. lebih-lebih lagi muka kau bolehlah di kategorikan jambu. jambu ke?

Jangan mudah tergoda dengan ajakan orang untuk belanja makan. terutamanya lelaki. walaupun kau dah declare dia abang angkat. aku tahu ko memang kuat makan kan?

Jangan selalu sangat turun KL dan pi makan sedap dengan amarlisa ataupun azeem zakaria. i tak rela tau! lebih-lebih lagi u suka sangat check-in kat tempat-tempat best.

kalau u turun KL juga sila pastikan u tak g makan kat Ikea ye! i sembelih u!

i mesti rindukan u.. huhuh... i sebak nie.. u je kawan i kat sini. kalau i gaduh ngan laki i, dengan sapa lagi nak hiburkan hati.

kalau u takde sapalah nak siapkan sidai baju dan lipatkan baju i.

kalau u takde sapa nak tolong buang sampah.

kalau u tak de dengan sapa i nak jerit-jerit suruh bangun pagi.

kalau u takde dengan sapa nur iman dania nak gaduh.

kalau u takde , sapa nak abiskan lauk yg i  masak...

kalau u takde dengan sapa  i nak mintak advance kalau poket i sesak!

pendek kata, banyak benda yang i selalu buat lepas ni dah tak boleh buat kalau u takde...

alamak! tetiba kuar air mata i. tapi nasib baik i berblog dalam jamban. T___T.

akhir kata, belajar bersungguh-sungguh. bagi mak ngan ayah bangga. jangan ingat nak enjoy aje.


wassalam
dari i, kakak u yang paling cantik!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. Semoga success selalu anak beruang eh, Intan Nazira. Hehehe... Kakak dia over tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaaa....
      kakak dia memang Over! *wink*

      Delete

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*