Sunday, June 24, 2012

:: Cerita Dania - Bila Berjauhan ::

maybe 2 minggu ni, i tak dapat nak bersama dengan Dania. Sebabnya, Nenek dia dah booking dia. Sementara Mak i bercuti panjang untuk menjaga atuk i yang sakit. Mak dah beritahu siang² yang dia akan usung si Nur Iman Dania dengan dia. Fuhhh.... aku rasa sunyi sangat bila dia tak de. selalunya mulut dia aje yang bising kat rumah ni. meriah sangat walaupun dia cuma sorang. hehehe...

Tapi nak buat macam mana kan? kang kalau i tak bagi, Mak cakap ape pulak. hari tu bila i tak bagi Dania ikut dia, Dia sound i ape tau! " Angah, Kau nie macam tak percaya kat mak aje".. haa amik ko! tak terjawab  i dibuatnya..








Adakah Kami Gedik ?? ^__^


Memang rasa lain sangat bila Dania tak de. rindu nak dengar dia menyanyi.. rindu nak dengar dia menangis uwaaahhh!!! memang i rindu sangat²..!!!


eyaaa!! tunggu  lagi 2 minggu  ibu colek dania ekk!!! bawak lari jgn bagi tahu nenek!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*