Monday, February 27, 2012

:: Tahniah Anda Telah Memecahkan Rekod Saye ::

excited sungguh adik aku yang sorang nie.. whatsapp² aku bagi tahu dia punya pointer sem lepas 3.5 so, dia dapat lah Anugerah Dekan atau dalam bahasa omputihnye Dekan List.. Fuyoooo! terro seh adik aku nie. kiranya dia adalah orang pertama yang dapat dekan list dalam family aku.. Tahniah adik ku.. Abah N mak mesti bangga dapat anak macam kamu. Ayah juga mesti bangga.. mesti dia dok mencanang kat kengkawan dia "ANAK AKU DAPAT ANUGERAH DEKAN"..






yg lagi best adik aku nie dapat keje yg best. walaupun pangkat tak le berapa nak tinggi.. tapi syok la tengok name tag dia nie.. *nada jeles* hahaha....


Te Amo