Sunday, November 20, 2011

:: Oldtown White Coffee Plus Toasted Bread Yang Sesedap ::

Andaikata time tue mengidam ape² makanan, orang yang menjadi mangsa aku untuk mendapatkan makanan itu adalah bucuk.. ala² bucuk, kesian dia kan.. tapi sesekali melayan isteri mengidam ape la salahnyer kan.. 

ari tue tetiba nak makan toasted bread dari OldTown. so, tempat yang paling strategik lagi mendamaikan adalah Oldtown cafe kat Taman MOlek... 



07-352 0537
No. 93, Jln Molek 1/29, Taman Molek, 81100 Johor Bahru, Johor






merangkap driver.. ^__^



 Buku menu yang bertukar wajah


Antara Menu yang dipesan oleh Bucuk.. Menu jaga badan konon.. Tapi White Coffee tue pahit mak datok oooIIIi.. boleh buat tak tidur malam dia punya pekat.


Buih² kesedapan..


Ini, menu yang aku mengidam, tapi disebabkan battery camera tetiba aje kong terus, tak dapat la nak tepek gambar double toasted bread yang aku idam² kan tue...

Ps: Ramai orang kata, oldtown nie tak dapat sijil pengesahan Halal daripada Jakim.. kengkadang Online nie bukan boleh percaya sangat.. tapi ape² pun makan jangan ada was²..


:; Te Amo ::