Wednesday, November 23, 2011

:: Mesin Urut Dari Gintell yang mesra pengguna ::

maybe syarikat mesin urut Gintell nie memahami, bahawa tak semua rakyat Malaysia nie berkemampuan untuk memiliki mesin urut sendiri di rumah masing². sebab itu la kebanyakkan kemudahan mesin urut di shopping complex di sekitar johor bahru nie di kongker oleh Gintell. Diantaranya, Gaint Plentong, KiPmart Masai, Today's Masai dan yang paling hebat dekat Larkin Central..



kenapa aku kata hebat, sebab pihak pengurusan Larkin Central menyediakan kerusi urut prabayar dari Gintell nie, di setiap ruang kosong di tingkat 2 bangunan tersebut..

Peluang makeover daripada Maybelline di Maybelline New York Fashion Show di Midvalley Megamall

so, sementara menunggu bas tu, boleh la ko orang semua merehatkan diri sekejap. mesin urut nie prabayar tau. ko orang masukkan duit dulu pas tue baru mesin tu bergerak. jangan ingat dia orang nak bagi services percuma pulak.. hahaaa...


mesin urut ini satu kelebihan kemudahan untuk aku, sebab semenjak pregant ni, badan selalu sakit². so dengan ada services dari Gintell nie, maka kurang lah kelenguhan sendi² kat badan aku nie...

:: Te Amo ::