Thursday, September 1, 2011

:: Cerita Di pagi raya ::

Memang menyedihkan bila kita tak dapat pulang beraya ngan family kat kampung kan? status kengkawan kat facebook kat twitter terang-terang menyatakan bertapa seronoknya berhari raya kat kampung... huhu.. menyediakan bila aku tak berpeluang berada di kampung pada pagi raya....

abisss nak wat cam ne.. terpaksa la pagi raya tue aku beraya ngan ibu mertua ku. dan pertama kalinyer berhari raya kat bandar.. tapi kan, sapa kat beraya kat bandar nie tak menyeronokkan? meriah jugak la sambut raya kat bandar nie, ramai gak yang tak balik kampung! jiran2 kat kawasan perumahan mak mertua aku ne, ramai yang tak balik raya.. ade gak yang pagi2 raya bertandang ke rumah..!


tengah hari raya pertama tue baru la dapat balik raya kat kampung.. heheee.. seb baik la kampung aku tue tak jauh.... thanks bucuk! sebab sanggup tinggalkan ibu mertua ku kat umah & pulang ke kampung aku!!... bertuah kan aku nie?

Nota Kaki : tue pun nak kecohkan? hahaaa....


Te Amo