Thursday, January 27, 2011

:: Khas untuk Boss² ::

 Masuk² kerja aje, bos panggil. dia cakap mcm ni ...
" eita, buat kerja betul² la.. ini invoice xxxx punya, bukan yyyyy punya. jangan bagi orang ketawa. nanti orang cakap, apela u punya kerani, macam mana buat kerja "

waduhhhh! ape la.. kalau ikutkan hati aku nie, nak aje aku sound kan boss aku macam ni..
" Boss! kalau u tak mau i buat salah, jangan mintak i buat benda nie secara manual! company u besar, duit banyak! beli la Accounting system yang buleh buat i senang kerja! kalau kompeni lain tau, kompeni nie buat account guna manual, lagi la orang gelak, ketawa sampai guling² kat lantai... "

[think positive bagus untuk tidak merosakkan mood untuk kerja]

hahaaaa!!! giler betul ayat kat dalam kepala aku nie. tapi terpaksa pendamkan aje.. mau aku kena pecat kalau aku cakap macam tue kat boss aku tue....

 Te AMo
Sayang Kamu semua