Saturday, November 6, 2010

:: masak-masak ::

sejak jadi bini org nie.. (cehwahh.. bangganye aku)
tibe2 aje skill memasak bleh pro mcm CHEF..
keihekeihhh....
sup ayam *menjadi*, bubur nasi + lauk2 wajib *menjadi*, jemput2 *menjadi -mase anak dara aku tak rei buat jemput2 nie*..

(nie la rupenye lontong yg aku buat.. ade mcm kat kedai x?)

Hari minggu pertama aku masak Lontong...
dengan bangga nye..
lontong aku sedaaaaaaapppppppppppp.. sgt..
heheee..
tengkyu la pd web myresepi


hujung minggu nie aku nak try masak satay goreng pulak..
tpi bos aku nie x bagi2 lagi gaji..
kang ade pulak makan roti ngan telur aje..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*