Thursday, September 23, 2010

:: Kesal amat sgt ::




mcm x puas hati aje kan title tu....
tp mmg aku x puas hati pun..
tp x pe..
hari nie.. last la aku anto dania kat umah dye..

no more next time..
" nnti.. kalau x jaga awak membebel pulak
ade ke bleh cakap macam tue...
x patut.. mcm aku nie mnyusahkan dye pulak..
dah la.. serik la..
kalau x de org bleh jaga..
aku cuti aje..
lagi syok...






No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi datang ke blog ni. dan sudi-sudikan meninggalkan jejak korang kat sini. jika ada kelapangan kite tinggalkan jejak kite kat blog korang pulak nnti.

* sila guna perkataan yang molek² dan jangan emo² - Thanks*